Elektromekaniska komponenter

SAI representerar företag från USA, England och Frankrike. Kunder är bla divisioner inom Saab, Kongsberg och BAe Systems Bofors. Komponenter är motorer, rullbollar och pekdon.
Kollmorgen

SAI har samarbetat med divisioner inom Kollmorgen Group sedan slutet av 80-talet. Ett tidigt framgångsrikt projekt var stora leveranser av motorer till SAAB Aircrafts produktion av de civila flygplanen 340 och 2000.  

RBE_Large(1)

SAI fortsätter av tillhandahålla fortsatt ett par högkvalitativa motorer som integreras i olika produkter och system. I synnerhet den bortslösa RBE series, en väl fungerande och robust designad motor med kompakt volym och reducerad vikt samt bibehållen hög prestanda.  

För mer information om RBE-series klicka här

Bofors

Saab

Kongsberg

Artus Pacific Scientific

Artus Pacific Scientific (MEGGITT) är en fransk producent av högkvalitativa elektromekaniska komponenter. SAI säljer resolvers till kritiska och krävande system.  

Resolvers

Kunder är SAAB och BAe Systems Bofors

För mer information om Artus klicka här

Saab

Bofors

Daco Scientific Ltd

Daco Scientific Ltd. är en väletablerad tillverkare av rullbollar och pekdon för såväl krävande civila som högt kravställda militära applikationer. Genom åren har Daco levererat 1000-tals enheter världen över. Daco har mer än 30-års erfarenhet och besitter en unik kompetens inom avancerad rörelsekontroll i de mest utmanande miljöer.  

DACO_Skill_Updated

SAI tillhandahåller Daco produkter till kunder i Norge, Sverige och Finland och har samarbetat sedan 90-talet. 

För mer information om DACO klicka här

Saab

MSE